Мания за пазаруване
3 posters
Страница 1 от 1
Re: Мания за пазаруване
Аз не страдам от подобни мании. Поне така си мисля Най-често си купувам храна
това не е мания
Чак маниачка не съм, нооо... не мога да отрека, че обичам да пазарувам, най-вече дрехи. Винаги съм доволна, а после и недоволна, че не съм си взела нещо, което съм видяла ... и естествено, идва и момента, когато нямам пари а искам да си купя нещо и започвам да търся финанси... абе, май съм си в начален стадий на шопинг-манията
Чак маниачка не съм, нооо... не мога да отрека, че обичам да пазарувам, най-вече дрехи. Винаги съм доволна, а после и недоволна, че не съм си взела нещо, което съм видяла ... и естествено, идва и момента, когато нямам пари а искам да си купя нещо и започвам да търся финанси... абе, май съм си в начален стадий на шопинг-манията
Me0- Брой мнения : 318
Виж мога да ти намеря решение. Заключвам те в една кула и няма да купиш, нито една дреха повече гарантирам ти, това е единствения лек за шопохолиците.
ееее, ама чакай малко, не мисля че съм я докарала чак до там... щом не съм разорила наще, още нищо не съм направила
Me0- Брой мнения : 318
Не че имам мания, но последно време купувам много лекарства...днеска дадох 120 лв за лекарства
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите