Free =]]]]
+4
Admin
g.e.a.r
Me0
Park
8 posters
Страница 5 от 5
Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Free =]]]]
Park написа:това да отидех и да се прибереш пеша от славейков до охридски не е работа
ъ, тооо това е малко, вчера съм обиколила града - Славейков, Дружда 1, Христо Ботев, после центъра и накрая- У нас!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Емо, липсваш ми ти, ама като те видя трябва да те бия... аз за твое добро те карам да идваш на даскало, не за друго не се възгордявай толкова
Едит:
абе, деца, има ли смисъл да го пиша всяка сутрин това време? Някой чете ли го изобщо? Аз се чудя какви простотии да измислям, за да стане по-весело, а ако накрая само аз си го чета ще ми стане много... тъпо
Me0- Брой мнения : 318
сeриозно!? Помагам на 1 човек?! Йееееееееееееееееее
И аз го чета бе. Е гледам само колко градуса се усеща ама се пак чета.
Последната промяна е направена от g.e.a.r на Пет Фев 26, 2010 10:48 pm; мнението е било променяно общо 1 път
'осеща' .... и ти ще ми държиш матура по български?!
както и да е... утре сигурно пак ще пусна прогнозка, но ще е по-скоро към 10 часа
както и да е... утре сигурно пак ще пусна прогнозка, но ще е по-скоро към 10 часа
разбирам бееееееееееееее, ще видиш ти
уф, въпреки магиите ми, времето пак е шитнато вънка.... да се надяваме че ще е само днес....
е, да, ама от друга страна, ако не беше такова мрачно вънка сигурно нямаше да си седя у нас и да решавам задачи, а пак щях да се шматкам някъде тъй като напоследък все нямам време за решаване на задачи, или по-точно сили, които да ме накарат да се прибера в нас...
уф, въпреки магиите ми, времето пак е шитнато вънка.... да се надяваме че ще е само днес....
е, да, ама от друга страна, ако не беше такова мрачно вънка сигурно нямаше да си седя у нас и да решавам задачи, а пак щях да се шматкам някъде тъй като напоследък все нямам време за решаване на задачи, или по-точно сили, които да ме накарат да се прибера в нас...
g.e.a.r написа:Нали ти пишеш времето бе, би трябвало да знеш какво ще е утре.
миличък, аз пиша времето сутрин, като стана, не може от вечерта да знам какво ще е.... въпреки че днес ще ви напиша и за утре, че няма да мога да го направя утре сутрин.. както и да е, днес времето ми се вижда не по-яко от вчера
хич не беше студено, временцето си е идеално даже ако не ме и мързеше толкова сигурно още щях да меря пътеките
еееми, днес също беше яко, не мислите ли? хем не беше много студено, хем не беше и много топло....
ся ще пусна прогнозата и за утре, че няма да мога сутринта
ся ще пусна прогнозата и за утре, че няма да мога сутринта
Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Страница 5 от 5
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите