Игра на [Думи]
+7
PrIm!
Admin
g.e.a.r
Kiksy
ZlaTky
Me0
Park
11 posters
Страница 4 от 7
Страница 4 от 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Игра на [Думи]
Емо никога повече не ми пипай постовете !
Грешките се оправят, не се заличават .. а и не мисля че имах грешка ..
ПТ : архангел
Грешките се оправят, не се заличават .. а и не мисля че имах грешка ..
ПТ : архангел
това е име, до колкото знам аз... а 'Игра на думи' по принцип не се играе с думи... и не се пали толкова, за това сте модератори, да оправяте грешките на другите, дори и да са грешки на модератори все пак не сте безгрешни...
айде, от мен да мине, ще зачета 'архангел' и ще продължа.... листопад
айде, от мен да мине, ще зачета 'архангел' и ще продължа.... листопад
Me0- Брой мнения : 318
Дръвник
Васно ти беше написал цаца, а моята дума завършва на а. Прави си извод. И обещавам, че ако пак направиш греща, ще я оправя. Моля и ти оправяй моите такива.
Васно ти беше написал цаца, а моята дума завършва на а. Прави си извод. И обещавам, че ако пак направиш греща, ще я оправя. Моля и ти оправяй моите такива.
Последната промяна е направена от g.e.a.r на Чет Фев 18, 2010 6:26 pm; мнението е било променяно общо 1 път
'оправяй'... не ме карайте да ви казвам винаги, когато видя правописна грешка, било то и от бързина допусната
дръвник.............. к.......................ку....................................куче
дръвник.............. к.......................ку....................................куче
Може да си прав, извинявам се
Миме - архангел може и да е име, но ти говоря като аргангел Михаил, архангел Гаврил
ПТ : леопард
Миме - архангел може и да е име, но ти говоря като аргангел Михаил, архангел Гаврил
ПТ : леопард
мезееее
едит: тази май съм я казвала ако е така, ...... меле
едит: тази май съм я казвала ако е така, ...... меле
Страница 4 от 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Страница 4 от 7
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите