Игра на въпроси
+5
PrIm!
summer77881
ZlaTky
Me0
Admin
9 posters
Страница 8 от 9
Страница 8 от 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Игра на въпроси
Ооо джакузи разбира се ! В компанията на много близки приятели или на любим за мен човек , който да гушкам и да лигавя.
И тъй , като въпросите малко наклониха към кулинарията да попитам , какво ще ми сготвиш ??
И тъй , като въпросите малко наклониха към кулинарията да попитам , какво ще ми сготвиш ??
Kiksy- Брой мнения : 72
Местожителство : Bulgaria
мързи ме, ще ти направя сандвичи
а следващия/следващата ще забие ли шамар на гаджето си ако му/и изневери ?
а следващия/следващата ще забие ли шамар на гаджето си ако му/и изневери ?
у никакъв скучай....
2 часа гледане на телевизия или седене пред компа?
2 часа гледане на телевизия или седене пред компа?
Me0- Брой мнения : 318
Ами честно казано аз ги комбинирам, затова и двете...Макар да знам, че не е мн добре така...
Скок с парашут или с парапланер?
Скок с парашут или с парапланер?
висока заплата.... предпочитам да имам шаф, когото да обвинявам, от колкото аз да съм обвиняваната
с какво предпочиташ да пътуваш на дълги разстояния? Примерно, до София с какво би пътувал: кола, автобус или влак?
с какво предпочиташ да пътуваш на дълги разстояния? Примерно, до София с какво би пътувал: кола, автобус или влак?
Самолет, но от изброените - кола.
Круиз с кораб(няколко дневно пътуване по морето край островчета и тн) или летене с малък самолет над големия каньон или някое друго място?
Круиз с кораб(няколко дневно пътуване по морето край островчета и тн) или летене с малък самолет над големия каньон или някое друго място?
самолееет!! винаги съм искала да летя със самолет
на колко жени/момичета честити днешния празник, но на сериозно? от сърце?
на колко жени/момичета честити днешния празник, но на сериозно? от сърце?
Цели 8 можеш ли да си представиш. Кажи ако трябва допълнително да ги изброявам.
СУПЕР як/а пич/мацка ама много прост/а или много умен/умна, но много грозен/на?
СУПЕР як/а пич/мацка ама много прост/а или много умен/умна, но много грозен/на?
По-скоро хубавата и проста... макар че в такава ситуация, е по-вероятно да избера самотата.
Народна музика или поп-фолк?
Народна музика или поп-фолк?
НАРОДНА МУЗИКА РАЗБИРА СЕ ! Аз обожавам нашият фолклор и не го крия ! Дори дълги години съм пяла и народни песни.
Как прекарваш уикенда ?
Как прекарваш уикенда ?
ммм.... в леглото кой е последният филм, който гледа? дай и някаква оценка за него...
''Хъшове'' на режисьора Ал. Морфов. Оценката , която ще дам за него от 10 , 10 ! Филма е от 2009-а и е най-добрият бг филм , който някога съм гледала !!! Има го в Замунда , гледайте гооо :]
Кое в гаджето те дразни най-много ?
Кое в гаджето те дразни най-много ?
Че като и кажа да спре да пита за нещо, тя не спира, а продължава да упорства...
Същия въпрос.
Същия въпрос.
Единствено , но достатъчното - различните интереси : )
Петък вечер е , на теб не ти се спи , какво правиш ?
Петък вечер е , на теб не ти се спи , какво правиш ?
По принцип излизам, но ако няма с кой да изляза гледам филми или цъкам някаква игричка.
Спиш си спокойно и изведнъж чуваш някакъв странен шум, събуждаш се и гледаш срещу тебе идва торнадо 4 степен... Какво ще направиш?
Спиш си спокойно и изведнъж чуваш някакъв странен шум, събуждаш се и гледаш срещу тебе идва торнадо 4 степен... Какво ще направиш?
PrIm!- Брой мнения : 67
гледам тъпо, може би ще се опитам да избягам, ноо... след 10тина секунди ще осъзная че не е възможно и просто ще седя и ще слушам как хората крещат
от какво те е страх повече - голямо грозно зомби със висяща назад глава, или малко демонично дете без едно око и злобарска усмивчица
от какво те е страх повече - голямо грозно зомби със висяща назад глава, или малко демонично дете без едно око и злобарска усмивчица
Те според мен тия две неща вървят ръка за ръка и са най-добри приятелки с лъжата , така че .. мразя лъжата , ще кажа и от тук се подразбира отговора ми : )
Недостатъци и плюсове на това да си 12 клас ?
Недостатъци и плюсове на това да си 12 клас ?
Недостатъци, че много ще ми липсва. Децата, приятелите и всичко. А плюсове...че ми се отварят нови вазможности. Още незнам точно какви, но това му е интересното.
Какво би направил/а, ако докато караш блъснеш див заек? Ще го закараш на ветеринар или ще си го вземеш да го ядеш?
Какво би направил/а, ако докато караш блъснеш див заек? Ще го закараш на ветеринар или ще си го вземеш да го ядеш?
Зависи колко е блъснат.. ако е леко ударен, той ще избяга още преди да съм отворил вратата на автомобила, но ако е сериозно ударен, убивам го, за да не се мъчи и си го нося у дома, където ще го направя на една хубава яхния с лучец.
В какво смяташ, че си най-зле? (пеене, рисуване, математика, говорене пред публика.......)
В какво смяташ, че си най-зле? (пеене, рисуване, математика, говорене пред публика.......)
Хм ... от въпросните изброени съм най-зле в ораторството. Но пък за сметка на това ме бива в куп други неща.
Контра въпрос , в какво най-много те бива ?
Контра въпрос , в какво най-много те бива ?
Предпочитам други да отговорят в какво съм най-добър.
Вкусна, топла и добре ухаеща пилешка супа или гореща шкембе чорба с люти чушлета?
Вкусна, топла и добре ухаеща пилешка супа или гореща шкембе чорба с люти чушлета?
Страница 8 от 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Игра на [Въпроси]
» Игра: Какво мислиш за предходния?
» Игра на [Думи]
» Игра на [Думи] EN
» Игра на [Думи] 2
» Игра: Какво мислиш за предходния?
» Игра на [Думи]
» Игра на [Думи] EN
» Игра на [Думи] 2
Страница 8 от 9