Новости около форума
4 posters
Страница 1 от 1
Новости около форума
Заменени са бутоните "newtopic" и "postreply" с българския им еквивалент "нова тема" и "отговори".
Re: Новости около форума
От днес, събота, 13 февруари, стартира "Анкетника". Тоест, в подфорум "образователни теми и дискусии", ще отварям анкети относно наболели теми или просто, за да се чуе гласа на потребителя. Всяка анкета ще е с различна продължителност. Ако имате предложения за анкети, можете да ги пращате на лично съобщение.
Между другото, ако някой желае да му бъде сменен ника, или да му се сложи уникален ранг, нека пише тук.
Уникално е нещо единствено, а ранг е малкия надпис под ника ти(виж под моя ник)ZlaTky написа:Какво ще рече уникален ранг?? Извинявай за глупавия въпрос, но незнам
Окей ! Искам под моя ник да пише Златин Желев ! Ако може де ! И искам да попитам още нещо защо не мога да си сложа аватар като на Васил дето да не е само снимка а и да е като мини клип като това котенце което си постнал в една от темите???
ZlaTky написа:и да е като мини клип като това котенце което си постнал в една от темите???
Нарича се "анимация" или "gif-картинка" =]
виж си размерите, източника /ако е от линк/,
пробвай да я смалиш и отново я качи ..
Е добре де как да го смаля? Искам да го смаля gif-та , но незнам как!? Някой ако може да ми пише ще му я пратя и да ми я смали! Aз ще му се отблагодаря подобаващо
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите