Тема за маси и под маси
5 posters
Страница 1 от 1
Тема за маси и под маси
Дами, пийте си бира на воля. Полезна е.
Известно е въздържанието на повечето дами, а и на известен брой господа, по отношение на консумацията на бира, заради лошото й име на създател на коремчета.
Сега обаче се оказва, че пенливото пиво може да бъде и изключително полезно, особено при тези, които са предразположени към остеопороза или имат проблемни кости.
Консумацията на бира увеличава здравината на костите и може да предотврати вероятността те да станат чупливи, сочат резултатите от американско изследване.
Напитката съдържа вещество, което усилва здравината на костите, а това означава, че консуматорите на бира е по-малко вероятно да бъдат засегнати от остеопороза.
Авторите на изследването установили, че бирата, особено светлото пиво, съдържа голямо количество силиций, за който е известно, че забавя изтъняването на костите.
Той присъства в напитката под формата на ортосилициева киселина.
Получените резултати подкрепят тези от предишни изследвания, които също сочат, че консумацията на бира отлага вероятността костите да станат чупливи, особено при жените.
И все пак, обърнете внимание на умерената консумация.
Бирата преди всичко е алкохол и трябва да сме наясно с неясните последици от прекомерната й употреба. Та дори било и по здравословни причини.
Re: Тема за маси и под маси
Ами те нещата си дойдоха на мястото ..
трябва да имаме по-здрави кости на краката .. за да можем да носим бирения си корем
трябва да имаме по-здрави кости на краката .. за да можем да носим бирения си корем
Охоооо тая тема все едно е праена за мене и кучето! Браво на админа!
А до колкото до темата: ЗНАЕХ СИ, ЧЕ БИРАТА Е ПОЛЕЗНА!!! ЗА ТОВА КАЗВАМ НА ВСИЧКИ НАЗДРАВЕ!
А до колкото до темата: ЗНАЕХ СИ, ЧЕ БИРАТА Е ПОЛЕЗНА!!! ЗА ТОВА КАЗВАМ НА ВСИЧКИ НАЗДРАВЕ!
PrIm!- Брой мнения : 67
Аааа аз от бирата много ходя по малка нужда... ! Най - добре си е домашното -Виното и Ракията!!! А по принцип и уийскито си е елексир : )
А аз съм за текила , ром и уиски !
Kiksy- Брой мнения : 72
Местожителство : Bulgaria
Аз пък да се похваля, аз около 3 месеца, почти не пия.
Само бира и вино.
до края на седмицата ще прекрачиш
Бира и мезе! Оле оле оле! Бира и мезе! Оле оле оле!
PrIm!- Брой мнения : 67
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите