В леговището на админа
5 posters
Страница 1 от 1
Re: В леговището на админа
Като начало на тази тема, бих разказал как се стигна до идея за такъв форум.
Аз съм творческа личност, или поне се имам за такъв. Денят бе вторник или сряда, не мога да кажа с точност. Дори не помня и какво точно правих, когато внезапно ми хрумна идея за създаването на форум, който да запълва сивото ежедневие на повечето от нас. И понеже творя в много сфери, но не обръщам достатъчно време за училище, реших този форум да е насочен към нас, учениците на СОУ "П.Р.Славейков". Поне нещо от това, което правя да е на тази тема.
На някои може да им се стори смешно, или да си кажат, че този е побъркан(други не), но както обичам да постъпвам в такива ситуации, мислено се срещнах с моите приятели - създателите на идеи.
Записах си на една тетрадка всичко, което ми хрумна и я оставих. Следващия път, когато я отворих, бе петък 5-ти февруари. Скуката, която от време на време обича да ме посещава, ме накара да започна работа по този форум. Реализирах по-голяма част от идеите, които си бях написал в тетрадката. Други оставих за момента, когато форума ще има повече посетители, тоест, когато се развие малко.
Ъм, то и в момента ми е малко объркано в главата де, не че е нещо необичайно, затова ще приема това като причина за завършването на този пост. Точка.
Аз съм творческа личност, или поне се имам за такъв. Денят бе вторник или сряда, не мога да кажа с точност. Дори не помня и какво точно правих, когато внезапно ми хрумна идея за създаването на форум, който да запълва сивото ежедневие на повечето от нас. И понеже творя в много сфери, но не обръщам достатъчно време за училище, реших този форум да е насочен към нас, учениците на СОУ "П.Р.Славейков". Поне нещо от това, което правя да е на тази тема.
На някои може да им се стори смешно, или да си кажат, че този е побъркан(други не), но както обичам да постъпвам в такива ситуации, мислено се срещнах с моите приятели - създателите на идеи.
Записах си на една тетрадка всичко, което ми хрумна и я оставих. Следващия път, когато я отворих, бе петък 5-ти февруари. Скуката, която от време на време обича да ме посещава, ме накара да започна работа по този форум. Реализирах по-голяма част от идеите, които си бях написал в тетрадката. Други оставих за момента, когато форума ще има повече посетители, тоест, когато се развие малко.
Ъм, то и в момента ми е малко объркано в главата де, не че е нещо необичайно, затова ще приема това като причина за завършването на този пост. Точка.
Последната промяна е направена от Admin на Вто Фев 09, 2010 5:14 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Наща работа стана или поне е в действие ..
скоро ще пуснем и допълнението в главната страница, даже имам идея .. само да е осъществима ..
скоро ще пуснем и допълнението в главната страница, даже имам идея .. само да е осъществима ..
Имам въпрос към админа! Нещо се бяхме разбрали за името? А също така и за една емотикона?
PrIm!- Брой мнения : 67
Напиши тука в темата как точно искаш да ти е никаPrIm\__/ написа:Младеж питах те нещо!
Eee Живко щом като можеш значи смени и моя брааат : ) Не искам да е ZlaTky_91 , а просто ZlaTky !
Много ще съм ти благодарен сeриозно!
Kiksy- Брой мнения : 72
Местожителство : Bulgaria
Готов си. Сложих и удивителния, ако си искал без него, кажи да го оправя.ZlaTky ! написа:Eee Живко щом като можеш значи смени и моя брааат : ) Не искам да е ZlaTky_91 , а просто ZlaTky !
Дам без удивителния ако е ще ти бъда много благодарен {{}}Admin написа:Готов си. Сложих и удивителния, ако си искал без него, кажи да го оправя.ZlaTky ! написа:Eee Живко щом като можеш значи смени и моя брааат : ) Не искам да е ZlaTky_91 , а просто ZlaTky !
Как ми се ходи на една такава забава... за жалост този тип дискотеки ги има само лятото по курортите... а и да, омръзна ми да е такова времето, искам вече да е топло.Admin написа:Днешната песен, мисля да е -
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите