Домашни любимци
5 posters
Страница 1 от 1
Re: Домашни любимци
Аз имам червенобузи костенурки
Червенобузата костенурка е може би най-популярното влечуго сред домашните любимци. В природата тя обитава блатата и бавнотечащите реки в южните и югоизточните части на САЩ.
Противно на общоприетото мнение, че това са мини-костенурки, средният размер на напълно пораснала костенурка е от 30 до 35 см дължина при женските, и до 20 - 25 см при мъжките. В магазините обикновено се продават съвсем млади животни и повечето хора не се замислят, че в последствие животинките порастват и са им необходими много повече грижи, пространство, оборудване и храна
Като беби ...ще го испапкам
Червенобузата костенурка е може би най-популярното влечуго сред домашните любимци. В природата тя обитава блатата и бавнотечащите реки в южните и югоизточните части на САЩ.
Противно на общоприетото мнение, че това са мини-костенурки, средният размер на напълно пораснала костенурка е от 30 до 35 см дължина при женските, и до 20 - 25 см при мъжките. В магазините обикновено се продават съвсем млади животни и повечето хора не се замислят, че в последствие животинките порастват и са им необходими много повече грижи, пространство, оборудване и храна
Като беби ...ще го испапкам
Space_Jam- Брой мнения : 8
Неска като се сетя като говорихме за тези твой костенурки направо
Аз си имам папагал пък, не може да говори защото е хванат /по случайност/, ама тая история сега няма да я разказва, пък и няма да ви е интересна сигурно =]
Снимки ще му кача друг път, иначе е Корела, женски и се казва Максимилиана
Аз си имам папагал пък, не може да говори защото е хванат /по случайност/, ама тая история сега няма да я разказва, пък и няма да ви е интересна сигурно =]
Снимки ще му кача друг път, иначе е Корела, женски и се казва Максимилиана
ааа, костенуркиииии и аз имам ама моя екземпляр е старичък, беше наближил 20те сантиметра сега ще изнамеря някоя снимка...
Еднооо
Двееее
И Трии
Много си го обичам,... имам и котка (него го обичам по-малко )
Бял персийски котарак (предполагам някои вече се досетиха, че тове си е жив АД!!!)
Нахалника се беше наместил пред монитора... да гледа
Да сте виждали котка да спи така?! И аз не бях, докато не се появи този индивид...
Не се заблуждавайте, не е умрял, просто отново спи
Еднооо
Двееее
И Трии
Много си го обичам,... имам и котка (него го обичам по-малко )
Бял персийски котарак (предполагам някои вече се досетиха, че тове си е жив АД!!!)
Нахалника се беше наместил пред монитора... да гледа
Да сте виждали котка да спи така?! И аз не бях, докато не се появи този индивид...
Не се заблуждавайте, не е умрял, просто отново спи
Me0- Брой мнения : 318
Ти така щото не си имала куче у вас, вземи си куче и ще разбереш колко по добре е едно сладко кученце отколкото котка.
знам, ама място за куче нямаааааааааа
гледала съм риби... имах 2-3 аквариума по едно време,... ама всички измряха на един дъх...
колкото до птицата, няма да я изтърпя
колкото до птицата, няма да я изтърпя
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите