Гримове и Гримиране
+4
Kiksy
Park
ZlaTky
BamBina
8 posters
Страница 1 от 1
Гримове и Гримиране
Кой как се гримира, за кратко време как може да се гримираме, идай за нощен грим, съвети за перфекно нанасяне, предпочитани марки... и най различни идей. Кой какво е видял, и какво мисли, мнения и съвети за начинаещите в сверата на гримовете и гримирането. Как трябва и как не трябва да се гримираме... Тук може да споделите мнението си и да помогните на грозното пате да се превърне в красив лебед!
Последната промяна е направена от BamBina на Пон Фев 08, 2010 11:43 pm; мнението е било променяно общо 1 път
BamBina- Брой мнения : 1
Re: Гримове и Гримиране
BamBina написа:Тук може да споделите мнението си и да помогните на грозното пате да се превърне в красив небед!
Винаги съм искал да мога да се гримирам както другите момичета.... за да мога от грозно пате да се превърна в красив Небед!!!
Park EDIT : Не копирай цялото съдържание, а намекни само на това което коментираш
Всеки човек е красив по свой начин. Някой е лишен от физическа красота , но за сметка на това има душевна , която според мен е най-важна. Лошото е , че напоследък все по-малко хора я притежават.
Иначе ми е чудно защо с такава голяма сила навлезе тая чалга тенденция момичета да се гримират толкова тежко още от ранна възраст 12-13 години ?! Кофти история ...
Ако съм един мъж , ще си търся натурална мацка за да мога да си я пипам по лицето без да се притеснявам , че ще й изтрия горният слой
Иначе ми е чудно защо с такава голяма сила навлезе тая чалга тенденция момичета да се гримират толкова тежко още от ранна възраст 12-13 години ?! Кофти история ...
Ако съм един мъж , ще си търся натурална мацка за да мога да си я пипам по лицето без да се притеснявам , че ще й изтрия горният слой
Kiksy- Брой мнения : 72
Местожителство : Bulgaria
Ще има да триеш .. те слагат по толкова грим, че незнам на някой какъв им е естествения цвят ..
Ако имаше едно лесно да се заличи чалгата завинаги ..
Ако имаше едно лесно да се заличи чалгата завинаги ..
Ааа не! Чалгата да не я пипате..! Чалгата не е виновна, че още неориентирани момиченца се гримират! За тях това е хубаво пък и какво прече да се гримират след като така се харесват повече. Сигурен съм, че и момчетата на тяхната възраст ги харесват повече когато са наконтени. Момчетата не се гримираме, но пък си слагаме гел за коса. Това пак не е толкова хубаво защото ако почнеш от ранна възраст да си слагаш гел има вероятност след време да ти опада косата!
Лошото е, че като натрупат малко години кожата им става груба и по-рано им се появяват бръчки ..
и момичетата слагат лак, ама спасения няма ..
и момичетата слагат лак, ама спасения няма ..
Ееее, Златко, защо не ми го каза това преди 3-4 години, да бях знаел да си слагам гел, че да ми окапе косата. Тотално ми е омръзнало всяка седмица да се бръсна, ама какво да се прави..ZlaTky_91 написа:Ааа не! Чалгата да не я пипате..! Чалгата не е виновна, че още неориентирани момиченца се гримират! За тях това е хубаво пък и какво прече да се гримират след като така се харесват повече. Сигурен съм, че и момчетата на тяхната възраст ги харесват повече когато са наконтени. Момчетата не се гримираме, но пък си слагаме гел за коса. Това пак не е толкова хубаво защото ако почнеш от ранна възраст да си слагаш гел има вероятност след време да ти опада косата!
ZlaTky_91 написа:Сигурен съм, че и момчетата на тяхната възраст ги харесват повече когато са наконтени.
Сякаш слушам изказванията на един твой приятел Ама какви сте такиваааа ! По дяволите ! Ако бях мъж щях да искам жена ми да е натурална ! Когато един човек притежава харизма и чар такива ''наконтвания'' не са нужни. С грим всеки е хубав ама без ? А и в крайна сметка си с един човек заради това което е , а не това което искаш да бъде нали ?
Мисля че доста задълбочихме ..
И заедно с това се отнесохме малко от темата ..
Надявам се дотук с тези изказвания, ако ви е интересна темата направете нова ..
И заедно с това се отнесохме малко от темата ..
Надявам се дотук с тези изказвания, ако ви е интересна темата направете нова ..
Kiksy написа:ZlaTky_91 написа:Сигурен съм, че и момчетата на тяхната възраст ги харесват повече когато са наконтени.
Сякаш слушам изказванията на един твой приятел Ама какви сте такиваааа ! По дяволите ! Ако бях мъж щях да искам жена ми да е натурална ! Когато един човек притежава харизма и чар такива ''наконтвания'' не са нужни. С грим всеки е хубав ама без ? А и в крайна сметка си с един човек заради това което е , а не това което искаш да бъде нали ?
Това също си е въпрос на вкус... грима е измислен не да те покрива от врата до челото, а за да заличи малки недостатъци по лицето-я някоя петънце, я някоя друга простотия... Това че повечето момичета прекаляват с него си е изцяло техен проблем. Ние, останалите момичета, не ги харесваме, но малко са момчетата, които обръщат внимание на факта, че тази мацка без грим е коренно различен човек. А не може да се влюбиш в някой, ако не знаеш как изглежда в същност. Не ме разбирайте погрешно, не казвам че външния вид е най-важен, но ако един ден разбереш, че човека който обичаш в същност изглежда по съвсем друг начин, няма ли леееко да се шокираш? Ок,, отплеснах се, много
Мисълта ми беше, че момичетата сами се прецакват така. Безупречни на 16, сбръчкани като сливи на 26
Me0- Брой мнения : 318
Me0 написа:Мисълта ми беше, че момичетата сами се прецакват така. Безупречни на 16, сбръчкани като сливи на 26 [/i]
хахаха това ми хареса ! : )
трябваше да напишеш като сушена слива
виктор от съседния клас един път си сложи фон дютен .. олеле
виктор от съседния клас един път си сложи фон дютен .. олеле
При следващия пост извън темата се отваря нова тема в Общи приказки ако искате.
Ще отоворя тема за обсъждане на "красотите" на малките които се гримират или може да обсъжадт всичко това в тематаFree =]]]]
Park EDIT Ясно
Park EDIT Ясно
Всичко друго критикувайте само не и чалгата! А иначе искам да ми помогнат и на мене как да се гримирам за да стана красив... Да ми помогнат... Писнами да сам грозното пате!
PrIm!- Брой мнения : 67
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите