Доволни ли сте от успеха си за Iвия срок?
+3
ZlaTky
Park
Admin
7 posters
Страница 1 от 1
Удовлетворени ли сте от срочната ви оценка?
Доволни ли сте от успеха си за Iвия срок?
Тема за обсъждане - Доволни ли сте от успеха си за първия срок? Какво още има да се желае, къде мислите, че е необходимо да насочите вашето внимание?
Park EDIT лека редакция на заглавието
Park EDIT лека редакция на заглавието
Re: Доволни ли сте от успеха си за Iвия срок?
Еми не всъщност не съм доволен ама какво да се прави.. Надявам се втория срок по всеки един предмет да повиша оценките си поне с една единица
Доволни ли сте от успеха си за I срок?
Аз съм много доволна от оценките си първият срок, но съм се заинатила вторият срок да си докарам успеха до 5.50 и смятам да постигна това, което искам за това казвам, че има какво да се желае Rolling Eyes
summer77881- Брой мнения : 6
Е то винаги може още и още.... Важното е да имаш желание да повишиш успеха си, а не да те мързи да седнеш да учиш и след време да се питаш, защо нямаш успеха който желаеш...summer77881 написа:Аз съм много доволна от оценките си първият срок, но съм се заинатила вторият срок да си докарам успеха до 5.50 и смятам да постигна това, което искам за това казвам, че има какво да се желае Rolling Eyes
Не съм доволна , никак даже ! Успехът ми е 5,40 ... Знам , че мога много повече от това , което показвам. Просто ужасен мързел ме е застигнал , а това е една от най-важните години в моят живот .. Хайде момиче , стегни се , стегни се : )
Kiksy- Брой мнения : 72
Местожителство : Bulgaria
Доволни ли сте от успеха си за I срок?
Чудя се, кога ли най-накрая учените ще измислят лек срещу мързела
summer77881- Брой мнения : 6
summer77881 написа:Чудя се, кога ли най-накрая учените ще измислят лек срещу мързела
не съм учен, но от сега мога да ти кажа > докато сме ние живи, такива екстри няма да видим
Аз определено не съм доволна от успеха си за 1 срок ... вии тука се оплаквате че сте с 5 ами аз какво да кажа
sisaa- Брой мнения : 1
Ами нищо не казвай , сядай и учи
Kiksy- Брой мнения : 72
Местожителство : Bulgaria
Има какво да се желае!
NO-COMMENT- Брой мнения : 2
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите