Оценете последния филм, който гледахте
+2
g.e.a.r
Admin
6 posters
Страница 1 от 1
Оценете последния филм, който гледахте
В тази тема, можете да споменете кой филм гледахте последно и с какво мнение останахте.
Пример-
Пример-
Последно гледах "Мъже на токчета". Смях се много, определено ми хареса. Давам му 5 от 6!
Re: Оценете последния филм, който гледахте
Последно гледах Imagine That много добър филм, но ще му дам 4/5 ако се чудите, защо гледайте го
Последният филм който гледах беше първата и втората серия от последния сезон на сериала "Изгубени" !!! Уникален сериал Който не го е гледал да го почва ще му хареса
Загубени ? Ъъъ исках да кажа Изгубени ? Ужас : )
Kiksy- Брой мнения : 72
Местожителство : Bulgaria
Хях "Намерени" Еми незнам Кикенце просто ме кефи.. Изгубени, Свръхестествено и Бягство от затвора са най-яките сериали които съм гледалKiksy написа:Загубени ? Ъъъ исках да кажа Изгубени ? Ужас : )
На мен много ми харесват Gamer /Геймър/ & Law Abidizen Citizen /май така се пишеше/ и го превеждат Смъртоносен Противник =]
Значииии... гледах Its Complicated. Филма е забавен, 5,25 по шестобалната
Me0- Брой мнения : 318
ZlaTky_91 написа: Хях "Намерени" Еми незнам Кикенце просто ме кефи.. Изгубени, Свръхестествено и Бягство от затвора са най-яките сериали които съм гледал
Бягство от затвора е един от малкото сериали , които уважавам ! Истината е , че се кефя не толкова на филма , колкото на Wentworth Miller. Ахх тоя ме побърква ... татусите му са ... толкова сексиии
Kiksy написа:ZlaTky_91 написа: Хях "Намерени" Еми незнам Кикенце просто ме кефи.. Изгубени, Свръхестествено и Бягство от затвора са най-яките сериали които съм гледал
Бягство от затвора е един от малкото сериали , които уважавам ! Истината е , че се кефя не толкова на филма , колкото на Wentworth Miller. Ахх тоя ме побърква ... татусите му са ... толкова сексиии
съгласна съм, и аз съм му заклета фенка
Me0- Брой мнения : 318
sorry момичета ..
вече сте му само фенки =]
така, малко оспамихме темата, дайте да се върнем към основната тема !
вече сте му само фенки =]
така, малко оспамихме темата, дайте да се върнем към основната тема !
Е , все ще преглътнем някак този факт .. макар , че съм сигурна , че ако НЕ беше гей , Мимето и аз щяхме да сме му гаджета
Забележка,отклоняваш се от темата!
Edit : g.e.a.r
Забележка,отклоняваш се от темата!
Edit : g.e.a.r
The Spy Next Door обожавам такива филми 7/6 Jackie Chan прави много добри филми, заслужава си да го гледате.
Лошия Васко пак да не мърмори ще трябва да едитна.
Tooth Fairy със Скалата много добър филм оправда всичките ми очаквания.6/6 за филма.
Лошия Васко пак да не мърмори ще трябва да едитна.
Tooth Fairy със Скалата много добър филм оправда всичките ми очаквания.6/6 за филма.
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите